tulevat STRESSINHALLINNAN koulutukseT21 PÄIVÄN VERKKOVALMENNUS PALAUTUMISEEN JA STRESSINHALLINTAAN

2.6.-22.6.2019

Alkaako "stressireppusi" täyttyä ja askel painaa, mutta lomaan on vielä pitkä aika? Haluaisitko kerrankin kulkea kesälomalle niin, että olet täysissä voimissasi läsnä? Niin, että energiaa riittää juhannusjuhliinkin ilman, että pakkojuhlaa tarvitsee taistella läpi puolikoomassa työstressistä? Niin, että lomalla voit keskittyä siihen itseensä; lomasta nauttimiseen?

Kesäkuussa starttaa jälleen Villa Mandalan 21 päivän huippusuosittu stressinhallinnan verkkovalmennus Hengähdyshetkiä®. Tällä kurssilla olet maamme stressinhallinnan ykkösosaajien huomissa. Kätevä digitaalinen alusta takaa, että voit suitsia stressin juuri, kun sitä eniten haluat, tismalleen siellä missä tahdot. Kurssin harjoitukset ovat katsottavissa vielä kurssin jälkeekin. Jotkin harjoituksista saat ikiomaksi.

HENGÄHDYSHETKIÄ-OHJELMAN 21 PÄIVÄN VERKKOVERSIO ON TÄSMÄISKUMAISTA "LUOMUHOITOA" STRESSIIN. OPIT KURSSILLA:

 • stressinhallintaan ja rentoutumiseen liittyvästä kehon fysiologiasta

 • stressiin auttavista palautumistekniikoista

 • stressaantuneen keho-mielelle sopivasta ravitsemuksesta

 • yleisimmistä toimintamalleista stressissä

 • hyvästä unesta 

 • siitä, mikä on mielen ja ajatuksien voima stressireaktiossa.

 • saat harjoituksien kertausaikaa 25.6 saakka.  

Rentoutus- ja hengitysterapian, joogan, coachingin, mindfulnessin ja kehonhuollon tekniikat saavat askelet hyvinvointiin tuntumaan helpoilta. Päätät kurssin levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa. Kokeile jo harjoituksia ilmaiseksi täällä >>


11.10.-13.10.2019 Hengähdyshetkiä / silence remix

Tervetuloa viettämään viikonloppu Hengähdyshetkiä (Silence REMIX) -retriitille Villa Mandalaan.

MITÄ? Hengähdyshetkiä on täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin. Tällä retriitillä syvennymme erityisesti hiljaisuuteen ja sen kautta harjoiteltaviin eri meditaatio-, hengitys-, mindfulness- ja tarkkaavaisuustekniikoihin. Teemme päivittäin helppoja joogan inspiroimia kehonhuoltotekniikoita. Retriittipäivät pe-su vietetään täydessä hiljaisuudessa alla olevan kurssiohjelman mukaisesti. Hiljaisuuteen laskeudutaan perjantain intron jälkeen ja se puretaan yhdessä sunnuntaina. Opettaja puhuu eli ohjaa harjoituksia hiljaisuuden aikana.

Päivittäisten hiljaisuudessa tehtävien harjoitusten ohella vietämme aikaa puhtaassa ja hiljaisessa ympäristössä keskellä luontoa. Vahva luonto ympärillä tarjoaa mahdollisuuden kokea luontoyhteys ja syvä hiljaisuus, jolloin hengähdyshetkiin siirtyminen, irti omasta arjesta on mahdollista. Lähdet kotiin avoimien aistien, levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa.

Retriitin opettajana toimii stressinhallinnan valmentaja Mia Jokiniva. Hengähdyshetkiä-harjoituksiin voit tutustua jo etukäteen Mian kirjojen, Hengähdyshetkiä sekä Stressin luomuhoito parissa.

Ilmoittautuminen alkaa 01.08.2019
 

 


yksityisille suunnatut retriitit:

Hengähdyshetkiä / stressinhallinnan retriitti / Teemana resilienssi / Mia Jokiniva Villa Mandalassa pe-su 12.07-14.07.2019


 • hengähdyhetkiä-STRESSINHALLINTAvalmennus (8 VK) YRITYKSISSÄ 

 • HENGÄHDYHETKIÄ-STRESSINHALLINTAVALMENNUS (16 VK) YRITYKSISSÄ 

 • kysele myynti@villamandala.fi

 


 

 • YRITYKSESI YKSITYISTAPAHTUMA: Luento, valmennus, harjoitus omissa tiloissa

 • YHTEISÖSI OMA stressinhallintapäivä

 • kysele myynti@villamandala.fi


Nimi *
Nimi